13.02.2008
KiV: Kunstexpositie in de schatkamer en kloostergang van St.Gerlach

De Valkenburgse geschiedenis, klassieke schilders en moderne kunst komen tijdens de TEFAF bij elkaar in KiV2008, een nieuwe kunstexpositie in de schatkamer en de kloostergang van St. Gerlach, van 7 t/m 24 maart 20008. Lees verder » of ga naar www.kiv8.nl en bekijk de promotiefilm »

18.09.2007
Verrukkelijk Valkenburg; pure verwennerij
Op 23 september vindt de aftrap plaats van het nieuwe, exclusieve evenement; Verrukkelijk Valkenburg, een Culinaire Wellness Tour. Maar liefst 6 topkoks, waaronder Otto Nijenhuis van Château St. Gerlach, maken exclusieve gerechten op basis van streekproducten. In een dagvullende tocht waarbij meerdere extra wellness-elementen kunnen worden toegevoegd, staat de beleving centraal. Lees verder »

30.08.2007
Week van de Smaak 24 t/m 30 september
In de landelijke Week van de Smaak neemt Valkenburg aan de Geul een belangrijke plaats in. De gehele stad heeft zich officieel bij de Week van de Smaak aangesloten. Vanaf 23 september is het ook mogelijk om de exclusieve Culinaire Wellness Tour ‘Verrukkelijk Valkenburg’ te reserveren.
Kijk voor meer informatie op www.vvvzuidlimburg.nl

20.08.2007
Valkenburg voor Tibet

Tussen 7 en 22 september vinden in Valkenburg aan de Geul de Tibetaanse weken plaats. De organisatie ligt bij de Stichting YAK (You Are Kind) die de kennismaking met de Tibetaanse cultuur als doelstelling heeft. In dit kader worden verschillende activiteiten georganiseerd waarbij de Tibetaanse cultuur en kunst centraal staan. De gemeente Valkenburg aan de Geul ziet de kennismaking met de Tibetaanse kunst en cultuur als een aanvulling en verrijking op de Wellness-ontwikkelingen in deze gemeente.
Klik hier voor het programma en meer informatie »

31.05.2007
Rabo Vastgoed presenteerde 'Valkenburg, het nieuwe bolwerk van Wellness
Op verzoek van de gemeente hebben Rabobank Valkenburg aan de Geul en Rabo Vastgoed op woensdag 30 mei 2007 een visie op ruimtelijk en programmatisch Valkenburg, met de naam 'Valkenburg, het nieuwe bolwerk van Wellness', gepresenteerd. In een boekwerk is de visie van beide partijen verwoord over de toekomst van de stad en haar omgeving. Lees verder »

13.04.2007
Constant Online: De reacties en reactie Constant Nuijtens

Van 20 maart t/m 10 april heeft burgemeester Nuytens de mening van de inwoners gepeild over de toekomst van Wellness in deze gemeente. In totaal heeft dit 20 reacties opgeleverd, waarbij overigens niet iedereen op àlle stellingen heeft gereageerd. Lees verder »

20.03.2007
Constant Online

Ik ben weer eens erg benieuwd naar uw mening als inwoner van Valkenburg aan de Geul. Daarom deze nieuwe Constant on line; kent u het nog? Lees verder »

08.03.2007
Wellness en ... de ondernemersgeest

“Om succes te hebben moet je weten wat je doet, houden van wat je doet en geloven in wat je doet. De essentie van de versnellingsagenda en daardoor ook ons Wellness-project is dat Limburgse bedrijven kennis met elkaar gaan delen, meer met elkaar gaan samenwerken, waardoor nieuwe producten, andere productiemethoden, kortom nieuwe kansen ontstaan”. Lees verder (pdf) »

04.03.2007
Provinciebestuur krijgt Valkenburgse Wellness-visie uit handen van burgemeester

Op maandag 4 maart 2007 is in Château St. Gerlach het boekje ‘Gezond Genieten in de Heerlijkheid Heuvelland’ gepresenteerd. Lees verder »

07.02.2007
Valkenburg zet eerste stap bij realisatie Wellness Boulevard
De gemeente Valkenburg aan de Geul begint met de realisering van de Wellness Boulevard. Deze Wellness Boulevard ‘meandert’ vanaf Thermae 2000 op de top van de Cauberg door het historische centrum, naar het station van Valkenburg. Lees verder »