Wellness: de toekomst van Valkenburg aan de Geul?
Ik ben weer eens erg benieuwd naar uw mening als inwoner van Valkenburg aan de Geul. Daarom deze nieuwe Constant on line; kent u het nog? Uw mening via internet. Eenvoudig, snel en laagdrempelig. Geen brief of telefoontje maar gewoon via onze internetpagina. In het verleden heb ik zeer waardevolle reacties mogen ontvangen op deze wijze van peilen.

Wellness
Op dit moment is het Global Wellness Valkenburg project de meest in het oog springende ontwikkeling in onze gemeente. De Wellness Boulevard is daarvan een belangrijk onderdeel; een boulevard waarover u kunt wandelen en waaraan winkels en bedrijven liggen die met Wellness te maken hebben. De eerste fase van deze boulevard in de vorm van de herinrichting van het centrum is al ingezet. In de krant heeft u waarschijnlijk al een en ander gelezen over deze herinrichting en Wellness in het algemeen. Onze gemeente en Wellness worden in de media vaak al in één adem genoemd. Een mooie ontwikkeling! De plannen rondom het Wellness concept zijn ontzettend belangrijk voor de toekomst van Valkenburg aan de Geul. In Heuvelland Aktueel, de StadHuispagina, treft u sinds begin januari een reeks artikelen aan die op heldere wijze uiteen zetten wat Global Wellness Valkenburg nu precies inhoudt en waarom het zo van belang is voor onze gemeente. U kunt deze artikelen ook op deze site vinden, onder de link Inwoners.

Net omdat het Global Wellness Valkenburg project zo belangrijk is voor onze gemeente, wil ik graag uw mening weten. Via Constant Online dus. Ik wil u dan ook vragen te reageren op de volgende stellingen. Klik op deze link en er opent een nieuw scherm (de enquete is inmiddels afgesloten). U kunt aankruisen welke mening u heeft over de stellingen maar ik daag u natuurlijk ook uit om toe te lichten waarom u iets wel of niet vindt. U kunt reageren in de periode van 20 maart t/m 10 april as. Misschien zegt het u allemaal (nog) niet veel, maar ook dan vraag ik u uw mening te geven. Ik kijk uit naar uw reacties. Uiteraard laat ik u weten wat ik met de reacties ga doen.

Met vriendelijke groet,

Constant Nuijtens
Burgemeester Valkenburg aan de Geul